ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ | ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Πέρασες ήδη τα τριάντα, πετυχημένο στέλεχος εταιρείας. Ναι, αλλά υπάρχει κάτι που σε εμποδίζει να φθάσεις στην υψηλότερη θέση που ονειρεύεσαι εδώ και καιρό. Τους ίδιους, ή αντίστοιχους περιορισμούς αντιμετωπίζεις αν είσαι δημόσιος υπάλληλος, φοιτητής, σπουδαστής ή ελεύθερος επαγγελματίας οικονομολόγος, ή φοιτητής...και αυτό είναι η γνώση των Αγγλικών!

Το μεγαλύτερο και παλαιότερο δίκτυο εκπαιδευτικών ξένων γλωσσών The Scholars group στο Περιστέρι αλλάζει τον τρόπο εκμάθησης των ενηλίκων. Ανεξάρτητα αν είσαι αρχάριος ή έχεις κάποιες γνώσεις Αγγλικών, η εξειδικευμένη ακαδημαϊκή ομάδα του δικτύου, αναλύοντας τις ανάγκες και τις μαθησιακές ιδιαιτερότητες των ενηλίκων, δημιούργησε ταχύρρυθμα και αποτελεσματικά προγράμματα σπουδών που στηρίζονται στους εξειδικευμένους καθηγητές και στα ολιγομελή και κυρίως ομοιογενή τμήματα.

Τα τμήματα Αγγλικών για Ενήλικες στο The Scholars group του Περιστερίου απευθύνονται σε κάθε ενήλικα ανεξαρτήτως επιπέδου της ξένης γλώσσας καλύπτοντας κάθε ανάγκη:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΥΜΦΩΝΑ
ΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΛΩΣΣΕΣ
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΑ ΠΤΥΧΙΑ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ
adults B2-C1-C2 IELTS
TOEFL iBT
TOEIC
BEC
BULATS
CAMBRIDGE PROFICIENCY
CITY & GUILDS C2 MASTERY
MICHIGAN PROFICIENCY
EUROPALSO ESB C2

ΔΩΡΕΑΝ ΓΡΑΠΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΦΟΡΙΚΟ ΤΕΣΤ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΕΣΜΕΥΣΗ!

Ως ενήλικας έχεις το πλεονέκτημα να μπορείς να οργανώσεις τον χρόνο και την σκέψη σου σωστά και να συγκεντρώνεσαι σ’ αυτό που κάνεις, γεγονός που σε βοηθάει να μάθεις γρήγορα. Άλλωστε δεν είσαι μόνος, υπάρχουν 58.000 ενήλικες σαν και εσένα που μαθαίνουν Αγγλικά, σε πάνω από 50 χώρες τα τελευταία τρία χρόνια.

Έχεις πολλές επιλογές, οι οποίες ποικίλουν ανάλογα με τις προσωπικές σου ανάγκες: Μπορείς απλά να βελτιώσεις τη χρήση (γραπτή και προφορική) της γλώσσας.

Καθώς η Αγγλική γλώσσα έχει γίνει διεθνές μέσο επικοινωνίας, η καλή γνώση αυτής είναι αναγκαιότητα για ένα φιλόδοξο άτομο που θέλει να διακρίνεται στο ανταγωνιστικό περιβάλλον της οικονομίας και του εμπορίου. Άλλωστε όλοι μας χρειαζόματε λίγο ή πολύ τα Αγγλικά. Για εμπορική αλληλογραφία και άλλες επιχειρηματικές συναλλαγές, για παρακολούθηση σεμιναρίων, συνεντεύξεων, για ανάγνωση και κατανόηση βιβλίων και εγχειριδίων, αλλά και για δημόσιες, ή απλές κοινωνικές σχέσεις.

Δεν είναι ποτέ αργά για να φθάσεις στο επίπεδο που επιθυμείς.

Μπορείς να κατακτήσεις τα γνωστά πτυχία LOWER ή και PROFICIENCY που πιστοποιούν την καλή και άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας αντίστοιχα. Ένα άλλο δίπλωμα που έχει τη μορφή σκορ επιτυχίας και αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη αναγνώριση είναι τοTOEIC του Educational Testing Service (ισάξιο του TOEFL). Οι συγκεκριμένες εξετάσεις διεξάγονται πολύ συχνά κατά την διάρκεια του έτους και αποκτάς άμεσα το αποτέλεσμα.

Αν χρειάζεσαι κάτι πιο εξειδικευμένο, το Πανεπιστήμιο του Cambridge έχει σχεδιάσει το ειδικό πτυχίο BEC(Business English Certificate). Οι εξετάσεις αυτές διεξάγονται σε τρία επίπεδα Preliminary, Vantage, (μεσαίο επίπεδο) και Higher (επιπέδου Proficiency) και διεξάγονται δύο φορές τον χρόνο.

Ποτέ δεν είναι αργά λοιπόν.Tags: Αγγλικά για Ενήλικες Περιστέρι | ΑΓΓΛΙΚΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ