Τα νέα μας
     
  Αγαπητοί επισκέπτες, μαθητές, γονείς, καθηγητές

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Δικτύου Ξένων Γλωσσών The Scholars group

Ποιοι είμαστε…

Είμαστε το "Δίκτυο των Εκπαιδευτικών!"
Το Δίκτυο μας "The Scholars group", αποτελείται αποκλειστικά από Κέντρα με Ιδιοκτήτες/Διευθυντές Σπουδών που είναι οι ίδιοι εκπαιδευτικοί, με βαθιά γνώση του αντικειμένου, πείρα δεκαετιών και πραγματικό ενδιαφέρον για τον σπουδαστή.
Η εμπειρία που διαθέτουμε, η συνέπεια, η τεχνογνωσία, η αποτελεσματικότητα και η υψηλή ποιότητα των παρεχομένων εκπαιδευτικών υπηρεσιών αποτελεί και το ποιοτικό συγκριτικό πλεονέκτημα του Δικτύου, του οποίου ο βασικός στόχος είναι η διατήρηση και η βελτίωση της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών.

Οι εκπαιδευτικές μας υπηρεσίες...


Στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών The Scholars group διδάσκονται Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά και Κινέζικα, σε όλα τα επίπεδα και οι μαθητές - σπουδαστές προετοιμάζονται για την συμμετοχή τους σε εξετάσεις για την απόκτηση αναγνωρισμένων πτυχίων γλωσσομάθειας από το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ).

Το μήνυμα που εισπράττουμε τόσα χρόνια είναι ότι ...

Η φοίτηση στα Κέντρα του Δικτύου Ξένων Γλωσσών Τhe Scholars group αποτελεί πραγματική επένδυση για το μέλλον

 
 
 
Τα σημεία υπεροχής του Δικτύου μας
click to enlarge

Σε όλα τα κέντρα ξένων γλωσσών The Scholars group παρέχονται πιστοποιήσεις και ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα που εγγυώνται την επιτυχία. 42.000 πτυχιούχοι μαθητές μας το αποδεικνύουν!
Πως το πετυχαίνουμε αυτό;

Διευθύνουν αποκλειστικά έμπειροι και καταξιωμένοι εκπαιδευτικοί.

Διδάσκουν Έλληνες και ξένοι καθηγητές, με πολυετή πείρα, συνεχή εποπτεία και επιμόρφωση.

Παρέχεται το μοναδικό σύστημα διδασκαλίας Scholars System όπου ο μαθητής βρίσκεται στο επίκεντρο της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Εφαρμόζονται οι επαναστατικές τεχνικές του Scholars live! Learning για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων της ομιλίας, της γραφής, της ανάγνωσης και της ακουστικής κατανόησης.

Με την χρήση διαδραστικών πινάκων (interactive whiteboard), η εκμάθηση της ξένης γλώσσας είναι πιο αποτελεσματική και όλοι οι μαθητές ανυπομονούν να σηκωθούν στον πίνακα συμμετέχοντας ενεργά και δημιουργικά στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Σχεδιάζονται ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα για κάθε ηλικία, επίπεδο και γλώσσα, πλήρως εναρμονισμένα με το Common European Framework για τις γλώσσες.

Παγώνουμε τα ήδη χαμηλά μας δίδακτρα & προσφέρουμε ειδικές εκπτώσεις σε αδέλφια, φοιτητές και σε σπουδαστές δύο ή περισσότερων γλωσσών

 
 
Εξετάσεις Πανεπιστημίου Cambridge.

Τα κέντρα του δικτύου μας είναι ιδρυτικά μέλη του "Hellenic English Council", αναγνωρισμένου κέντρου διεξαγωγής εξετάσεων του Πανεπιστημίου Cambridge.

Στα διδακτήρια των Κέντρων Ξένων Γλωσσών του δικτύου "The Scholars group", διεξάγονται οι γραπτές και προφορικές εξετάσεις όλων των επιπέδων* του Πανεπιστημίου Cambridge Αγγλίας από τους επίσημους εξεταστές του Cambridge ESOL.

* YLE, KET, PET, LOWER (FCE), ADVANCED (CAE), PROFICCIENCY (CPE), IELTS κ.λ.π

 
 
Εξετάσεις City & Guilds.

Το Δίκτυό μας είναι Εξουσιοδοτημένο Εξεταστικό Κέντρο του Διεθνούς Οργανισμού City & Guilds.

Στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών του δικτύου "The Scholars group", διεξάγονται οι γραπτές και προφορικές εξετάσεις όλων των επιπέδων του Διεθνούς Οργανισμού City & Guilds από επίσημους και εγκεκριμένους εξεταστές του Οργανισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

 
 
 
 
© The Scholars A.E. 2004-2009 :: All rights reserved