Αγαπητοί γονείς, αγαπητοί σπουδαστές,

Το ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ “ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΣ” που εδώ και 20 χρόνια έχει δημιουργήσει τη δική του παράδοση στο χώρο διδασκαλίας Αγγλικών σε ενήλικες, δεν θα μπορούσε να μείνει έξω από τις αλλαγές αυτές, που αυξάνουν τις απαιτήσεις για περισσότερη επικοινωνία και ποιότητα στην εκμάθηση ξένων γλωσσών ανωτέρων επιπέδων. Η ξενόγλωσση εκπαίδευση έχει ταυτιστεί με το πνεύμα της νέας εποχής, το πνεύμα της ανάπτυξης, τηςαναδιάρθρωσης, του συνεχούς εκσυγχρονισμού!

Τα μαθήματα γίνονται σε ολιγομελή & ομοιογενή τμήματα, εξασφαλίζοντας έτσι την ενεργό συμμετοχή του κάθε σπουδαστή. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην συνομιλία, η οποία γίνεται στην Αγγλική γλώσσα, εντός του χώρου του κέντρου, ξεκινώντας από το πρώτο κιόλας μάθημα.

konstantos
Μαρία Κωνστάντου Υπεύθυνη Σπουδών
“The Scholars Group – Καλλιθέα”
Γιατί με τη γνώση και την πολύχρονη εμπειρία μας, σε προετοιμάζουμε σωστά! Άλλωστε τα υψηλά ποσοστά επιτυχίας το αποδεικνύουν.
Οι καθηγητές μας με μητρική τους γλώσσα την Αγγλική, είναι εξεταστές του CAMBRIDGE, MICHIGAN, CITY & GUILDS.
Διατηρούμε αυστηρά ολιγομελή & ομοιογενή τμήματα.
boardΔιαδραστικοί πίνακες σε όλα τα επίπεδα
Χρήση της Αγγλικής γλώσσας εντός και εκτός μαθήματος.
Δωρεάν ατομικά μαθήματα κάλυψης αδυναμιών του σπουδαστή και αναπλήρωση μαθημάτων κατά την εξεταστική περίοδο.
Αγγλικά για στελέχη εταιριών
Ταχύρρυθμα τμήματα προετοιμασίας για T.O.E.F.L, T.O.E.I.C, I.E.L.T.S, LOWER, PROFICIENCY.
T.K.T TEACHING KNOWLEDGE TEST. Απαραίτητο εφόδιο ολοκληρωμένου καθηγητή.
PrintΣτα Scholars Konstantos κρατάμε σταθερές τις πολύτιμες αξίες που συντελούν στη γνώση. Είμαστε υπερήφανοι καθώς με το άρτιο & πλήρως ενημερωμένο σε νέες τεχνικές και μεθόδους διδασκαλίας ανθρώπινο δυναμικό μας, δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για τα μεγάλα ποσοστά επιτυχίας μας, παραμένοντας πιστοί στο λειτούργημα που ασκούμε.

Τo σχολείo μας