ΓΛΩΣΣΑ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ
Δραστηριοποιούμαστε στην Πετρούπολη από το 1984 στην εκμάθηση ξένων γλωσσών. Διδάσκουμε Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Κινέζικα και Ρωσικά και επί περισσότερα από 30 χρόνια μετράμε πολυάριθμες ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ σε ΠΤΥΧΙΑ ΚΥΡΟΥΣ παγκοσμίως αναγνωρισμένων φορέων (Cambridge, Michigan, City & Guilds, Institut Francais, Goethe Institut, Instituto Cervantes κ.α.).


ΣΗΜΕΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗΣ
• Εξατομικευμένη αντιμετώπιση. Αντιμετωπίζουμε κάθε μαθητή ξεχωριστά με ιδιαίτερη μέριμνα στις δυσκολίες και στις ικανότητές του

• Τα μαθήματα σε όλα τα επίπεδα πραγματοποιούνται 100% ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΑ.

• Όλοι οι καθηγητές είναι έμπειροι και πιστοποιημένοι και με συνεχή επιμόρφωση.

• Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας είναι βασισμένες σε αρχιτεκτονικές μελέτες διεθνών προδιαγραφών και είναι εναρμονισμένες με τις προδιαγραφές των σχολικών κτηρίων.

• Όλες οι αίθουσες είναι ευρύχωρες, κλιματιζόμενες και υπάρχουν άνετοι χώροι αναμονής καθώς και μεγάλος αύλιος χώρος για ασφαλή παραμονή των παιδιών στα διαλείμματα.

• Υπάρχει ειδικά διαμορφωμένη και εξοπλισμένη αίθουσα PRE-JUNIOR για μαθητές ηλικίας 6-7 ετών, ώστε να αποκτήσουν μια πρώτη ευχάριστη επαφή με την ξένη γλώσσα χωρίς τη χρήση γραπτού λόγου και μάλιστα εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!


nakou
Κατερίνα Νάκου Υπεύθυνη Σπουδών
“The Scholars Group – Πετρούπολη”
ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ
Ιδρυτικό μέλος του δικτύου The Scholars Group, το δίκτυο των εκπαιδευτικών, που μεταξύ είναι επίσημο εξεταστικό κέντρο του παγκόσμιου φορέα πιστοποίησης αγγλικών City & Guilds.
boardΙδρυτικό μέλος του Hellenic English Council, του μοναδικού Πλατινένιου Κέντρου εξετάσεων αγγλικών του Πανεπιστημίου Cambridge στην Αττική
PrintΑποκλειστική συνεργασία στην περιοχή με τη σχολή ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ InfoWiz που δίνει τη δυνατότητα προετοιμασίας και πιστοποίησης στη χρήση υπολογιστών από φορείς πιστοποιημένους από το ΑΣΕΠ τόσο για παιδιά, όσο και για ενήλικες.

Το σχολείο μας