Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών «ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ» λειτουργεί από το  1971 στη Νίκαια, διδάσκοντας Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ιταλικά, Κινέζικα και Τουρκικά σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες.

Σε μια εποχή γεμάτη αβεβαιότητα και προκλήσεις, εμείς στοχεύουμε στη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών και της ποιότητας που προσφέρουμε, ώστε να είστε σίγουροι πως οι κόποι και τα χρήματά σας πιάνουν τόπο και πως η εκπαίδευση των παιδιών σας δεν αφήνεται στην τύχη.  Τα 45 επιτυχημένα χρόνια λειτουργίας στη Νίκαια και οι περισσότεροι από 1.460 επιτυχόντες μας σε έγκυρα πτυχία γλωσσομάθειας το αποδεικνύουν.

Το 2002, το σχολείο μας ξεκινά μια πιο στενή συνεργασία με άλλα καταξιωμένα Κέντρα Ξένων Γλωσσών στην Αττική και αποτελεί ιδρυτικό μέλος του Δικτύου Κέντρων Ξένων Γλωσσών “The Scholars group”, του Δικτύου των Εκπαιδευτικών, μιας διαφορετικής και ξεχωριστής “αλυσίδας” που δημιουργήθηκε για να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις της εποχής μας για υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών, διαρκή εκσυγχρονισμό και προσαρμογή στις εξελίξεις στην διδασκαλία των ξένων γλωσσών.

Το 2006 ξεκινά τη λειτουργία του και το δεύτερο παράρτημά μας, καθώς και η συνεργασία μας με τα Κέντρα Πληροφορικής “Infowiz”.

Είμαστε ιδρυτικό μέλος του “Hellenic English Council”, επίσημου εξεταστικού κέντρου του ΠανεπιστημίουCambridge για τις εξετάσεις γλωσσομάθειας στην Ελλάδα και επίσημο εξεταστικό κέντρο για τις εξετάσεις City & Guilds.

athanasopoulos
Kώνσταντίνα Αντωνιάδου Υπεύθυνη Σπουδών
“The Scholars Group – Νίκαια”

Η εμπειρία δεκαετιών που διαθέτουμε, η τεχνογνωσία, και η υψηλή ποιότητα  των παρεχόμενων εκπαιδευτικών υπηρεσιών αποτελούν το συγκριτικό μας πλεονέκτημα.

Οι μαθητές μας, από τον πρώτο χρόνο έως το Proficiency, εντάσσονται σε ένα οργανωμένο πρόγραμμα σπουδών, με συγκεκριμένους στόχους και πρωτοποριακό σύστημα διδασκαλίας που ακολουθεί και εφαρμόζει τις εξελίξεις στον τομέα της διδακτικής.

Προετοιμάζουμε τους μαθητές αποτελεσματικά για τις εξετάσεις γλωσσομάθειας όλων των επιπέδων (Cambridge, Michigan, City & Guilds, ESB, DELF/DALF/SORBONNE, GOETHE, CERVANTES)

Τα σταθερά υψηλά ποσοστά επιτυχίας στις αναγνωρισμένες εξετάσεις όλων των επιπέδων είναι η απόδειξη της αφοσίωσής μας και η μεγαλύτερη επιβράβευση της προσπάθειάς μας όλα αυτά τα χρόνια.

  • boardΛειτουργούμε σε ένα οργανωμένο και σύγχρονο περιβάλλον και όλες οι αίθουσές μας είναι εξοπλισμένες με computer, projector και διαδραστικό πίνακα, ώστε να αξιοποιούνται πλήρως οι δυνατότητες του εκπαιδευτικού interactive software που συνοδεύει τα βιβλία.
  • Χρησιμοποιούμεσύγχρονο διδακτικό υλικό έγκυρων και βραβευμένων εκδοτικών οίκων, που ακολουθεί τις προδιαγραφές του Common European Framework for Languages του Συμβουλίου της Ευρώπης.
  • Συνεργαζόμαστε με άρτια καταρτισμένους και έμπειρους πτυχιούχους εκπαιδευτικούς και φροντίζουμε για τη συνεχή βελτίωση και επιμόρφωση των καθηγητών μας μέσα από observationsessions, teacher training programmes και εξειδικευμένα σεμινάρια.

wwwΕπισκεφθείτε το website των Σχολών μας

www.the-scholars.gr/antoniadou

για περισσότερες πληροφορίες ακολουθήστε μας στο Facebook στη διεύθυνση:

www.facebook.com/TheScholarsgroup.Antoniadou

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή με μια επίσκεψη στις Σχολές μας, για να βρούμε το πρόγραμμα σπουδών που ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες.

Το σχολείο μας