Οι εκπαιδευτικοί μας…

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Ζωγράφου – Μανώλη δραστηριοποιούνται με επιτυχία στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης από το 1986. Οι εκπαιδευτικοί μας διαθέτουν άριστη επιστημονική κατάρτιση. Είναι αποκλειστικά πτυχιούχοι Πανεπιστημιακών γλωσσολογικών τμημάτων της Ελλάδας ή του εξωτερικού. Παραμένουν πιστοί στους σκοπούς της διδασκαλίας, αλλά και επιμορφώνονται συνεχώς ώστε να αφομοιώνουν και να εφαρμόζουν τις πλέον σύγχρονες διδακτικές μεθόδους. Οι χώροι μας είναι σχεδιασμένοι και διακοσμημένοι προσεκτικά, ώστε να δημιουργούν ένα περιβάλλον φιλικό και ευχάριστο για τους μαθητές μας. Είναι εξοπλισμένοι με όλα τα τεχνολογικά διδακτικά μέσα και ικανοποιούν τις υψηλές απαιτήσεις της σύγχρονης διδασκαλίας.

vasilakis
Ζωγράφου – Μανώλη Υπεύθυνη Σπουδών
“The Scholars Group – Πετρούπολη”
Μετά από σχεδόν 30 χρόνια, οι γλώσσες που διδάσκουμε κάθε άλλο παρά «ξένες» είναι. Με τρία εκπαιδευτήρια στο ενεργητικό μας, στην περιοχή της Πετρούπολης, στόχο έχουμε να αγαπήσουν οι μαθητές μας τις ξένες γλώσσες από την πρώτη κιόλας μέρα. Να νιώσουν κομμάτι της ομάδας της τάξης τους, ενός ζωντανού οργανισμού με κοινούς στόχους. Να εφοδιαστούν με τις αρτιότερες και πλέον ολοκληρωμένες γνώσεις, ώστε να διασφαλίσουν την επιτυχία, αλλά και να αισθανθούν τη θετική ψυχολογία που αποπνέει η εκμάθηση ξένων γλωσσών.
boardΟι μαθητές μας, από τις πιο μικρές ηλικίες μέχρι και τα ανώτερα επίπεδα, απολαμβάνουν την εκπαίδευση και τις δραστηριότητες των κέντρων μας. Ζουν και μαθαίνουν σε ένα περιβάλλον που ευνοεί τη συνεχή τόνωση της αυτοπεποίθησής τους, εφόδιο εξαιρετικά σημαντικό για όλη την εκπαιδευτική τους διαδρομή.
PrintΕπισκεφθείτε την ιστοσελίδα του κέντρου μας: http://www.the-scholars.gr/zografou-manoli/
Βρείτε μας στο facebook: facebook.com/ScholarsZografouManoli

Το σχολείο μας