studies

Προετοιμασία για την επιτυχία!

Προγράμματα Σπουδών

Στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών The Scholars group διδάσκονται ΑγγλικάΓαλλικάΓερμανικά,ΙταλικάΙσπανικά και Κινέζικα, σε όλα τα επίπεδα και οι μαθητές – σπουδαστές προετοιμάζονται για την συμετοχή τους σε εξετάσεις για την απόκτηση αναγνωρισμένων πτυχίων γλωσσομάθειας.

Για την Αγγλική γλώσσα (συνήθως την πρώτη ξένη γλώσσα που μαθαίνει ο μαθητής), το Δίκτυο Κέντρων Ξένων Γλωσσών The Scholars group προσφέρει ειδικά μελετημένα προγράμματα σπουδών για όλες τις ηλικίες

prog_prejunior

Παιδιά 5-7 ετών

Οδηγήστε το παιδί σας σωστά…στα πρώτα του 'βήματα' στην εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας! Τα προγράμματα σπουδών των νηπιακών τμημάτων στηρίζονται στην επιστημονική αλήθεια ότι όσο πιο μικρό ξεκινά το παιδί την ξένη γλώσσα, τόσο πιο αβίαστα, γρήγορα και καλύτερα τη μαθαίνει. Αγγλόφωνη εξειδικευμένη καθηγήτρια εξοικειώνει τους μικρούς μαθητές με τη σωστή ακουστική και χρήση της γλώσσας σαν να είναι η μητρική τους, πάντα με συνεχή εποπτεία και προσήλωση του προσωπικού.

  prog_junior

  Παιδιά 7-9 ετών

  Τα παιδικά τμήματα των πρώτων τάξεων του Δημοτικού αποτελούν την πρώτη ουσιαστική επαφή του μαθητή με την Αγγλική Γλώσσα, όπου καλείται να λειτουργήσει στα πλαίσια μιας κανονικής σπουδής αλλά ταυτόχρονα να μην αισθάνεται 'φορτωμένος' με πολλή δουλειά! Το τραγούδι, το παιχνίδι, η ζωγραφική, το βίντεο και η κίνηση είναι μερικά από τα μέσα που εξειδικευμένοι καθηγητές χρησιμοποιούν σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, γεμάτους χρώμα και ζωντάνια. Τα αποτελέσματα εντυπωσιάζουν!

   prog_kids

   Παιδιά 9-12 ετών

   Με τα κανονικά τμήματα αρχίζει ο βασικός κορμός του προγράμματος εκμάθησης της Αγγλικής Γλώσσας με εκπαιδευτικές μεθόδους, τεχνικές και μέσα απόλυτα προσαρμοσμένα στην ηλικία και στις ανάγκες των μαθητών.

    prog_teens

    Έφηβοι 13-17 ετών

    Ολοκλήρωση της γλώσσας μέσα από πολύωρη εβδομαδιαία διδασκαλία, συνεχή έλεγχο από τους Διευθυντές Σπουδών, προκαθορισμένη ύλη και με βασικό προσανατολισμό την προετοιμασία για συμμετοχή σε επίσημες εξετάσεις. Με τα εξειδικευμένα ΠΤΥΧΙΑΚΑ τμήματα Scholars-Success κατοχυρώνεται η άριστη γνώση και χρήση της γλώσσας και εξασφαλίζεται η επιτυχία σε όλα τα έγκυρα και αναγνωρισμένα πτυχία.

     prog_adults

     Ενήλικες

     Τμήματα που απευθύνονται σε ενήλικες, αρχάριους και μη. Εξασφαλίζουν γρήγορη και ολοκληρωμένη εκμάθηση της γλώσσας. Σε τρία χρόνια προετοιμασία για FCE (Lower). Εντατική προετοιμασία για ειδικά πτυχία: TOEIC, TOEFL, IELTS.

      prog_express

      Express

      Express χειμερινά ή/και θερινά υπερεντατικά τμήματα με τα οποία ο σπουδαστής επιταχύνει την εκμάθηση της γλώσσας κερδίζοντας πολύτιμο χρόνο, για να αποκτήσει Lower στη Β΄ Γυμνασίου και Proficiency στην Α΄ Λυκείου.

       prog_bussiness

       Business

       Προγράμματα ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ με έμφαση στην ορολογία και την χρήση της γλώσσας. Σχεδιασμένα για να καλύψουν κάθε ανάγκη, ενός ή / και περισσοτέρων ατόμων, με δυνατότητα πραγματοποίησης των μαθημάτων και στον χώρο των επιχειρήσεων.

        prog_onetoone

        One to One

        Αν ειδικοί λόγοι υποχρεώνουν τον σπουδαστή στην παρακολούθηση ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ, τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών 'The Scholars group', μπορούν να προσφέρουν εγγυημένα την καλύτερη λύση και σε αυτόν τον τομέα, με πτυχιούχους καθηγητές και αποτελεσματικά προγράμματα σπουδών.

         prog_entryprep

         Entry Prep

         Τμήματα που καλύπτουν ειδικές ανάγκες όπως είναι η προετοιμασία στο ειδικό μάθημα των Αγγλικών στις Πανελλαδικές Εξετάσεις για εισαγωγή φοιτητών στα Τμήματα ΑΕΙ Φιλολογίας, Μετάφρασης & Διερμηνείας, ΤΕΙ Τουριστικών Επιχειρήσεων κ.λ.π

          prog_trainers

          Trainers

          Σεμινάρια και μαθήματα σε πτυχιούχους καθηγητές για την απόκτηση δεξιοτήτων και εμπειρίας στη διδασκαλία των ξένων γλωσσών, με βάση το The Scholars System. Στους άριστους γίνεται προσφορά επαγγελματικής αποκατάστασης στο Δίκτυο ΚΞΓ "The Scholars group".

           prog_greek

           Greek

           Προγράμματα εκμάθησης Ελληνικών για αλλοδαπούς. Το Δίκτυο Κέντρων Ξένων Γλωσσών 'The Scholars group', με ειδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης και επίλεκτους Έλληνες φιλόλογους καλύπτει τις ανάγκες εκμάθησης της Ελληνικής Γλώσσας.